Gitaar
Diana Roos
WORKSHOPS

Workshops


 

Zingen en balans

Voor iedereen; ook voor zangers/zangeressen die even ontstressen willen en weer bij de kern van hun stemgeluid willen komen

Kernpunten van deze workshop:

Ontspanningsoefeningen: bewegingsoefening etc.
Mediteren: Tot rust komen in lichaam en geest (o.a.mindfulness-meditatie)
Ademhalingsoefeningen: de adem is het centrum
Zingen: Door de juiste trilling breng je jouw lichaam en ook jouw stem in balans. Op een toegankelijke, ontspannende en creatieve manier. Dit kunnen liederen, improvisaties etc. zijn.

Data: 29 februari
Tijd: 10:30 tot ca. 12:00
Kosten per keer: € 18,50

Waar: Groningen

Vorm: groepsverband, alle niveaus zijn welkom, er is geen voorkennis nodig van zang, stemgebruik of meditatie.

Zingen is bevrijdend, geeft plezier en ontspant.

Ter info:ik ben zangdocente, maatschappelijk werkster en mindfulnesstrainster. Ik combineer in deze workshop mijn vaardigheden als zangdocente en mindfulnesstrainster.

 

Voluit zingen leren, mediteren en wandelen:

Datun: maart ; ook in de zomervakantie mogelijk

Deze workshop is voor iedereen die van zingen houdt en kennis wil maken met ademhalingstechnieken (onderdeel van zangtechniek) meditatie (deel mindfulness) Om hiermee tot rust te komen. Van daar uit met o.a. de techniek CVT (complete vocal technique, C.Sadolin) vrij en met volume te kunnen zingen en dat in de natuur. (zingen, wandelen en mediteren in één)

Kosten: € 27,00 euro
Duur: ca. 2 uur; start: 10 uur
Plaats: Groningen, Natuurgebied Kardinge
(Ook geschikt voor teambuilding prijs op aanvraag)

Ter info:ik ben zangdocente, maatschappelijk werkster en mindfulnesstrainster. Ik combineer in deze workshop mijn vaardigheden als zangdocente en mindfulnesstrainster

 

Workshop: Ademstroom

Doormiddel van ontspanning en een begin te maken met een juiste zangtechniek (o.a. ademtechniek) komt het team tot vrij zingen!

In deze workshop richten we de aandacht op ‘vrij ademen/zingen’!
Er wordt op een toegankelijke en prettige manier aan een ‘vrije ademhaling’ gewerkt op basis van diverse ademhalingstechnieken.
Hierdoor bereikt men ontspanning in de geest maar ook in het lichaam. De ademhaling staat centraal; dit werkt door in jouw dagelijkse leven bijv. werk of prive-leven. Er volgen stem/klankoefeningen, losmaakoefeningen met o.a. de zangtechniek CVT van C. Sadolin en geschikte technieken voor een goede spreekstem.
Via liederen zingen ervaren de deelnemers, het team hoe je plezierig tot een product komt namelijk 'vrij zingen'. Er is geen ervaring nodig; de ontspanning en vrij zingen met elkaar ervaren telt.